Selectează o Pagină

Termeni si conditii

Procedura de Comandă

Clienții pot comanda produse de pe http://scmtricotextil.ro  online, prin intermediul Coșului de Cumpărături. Comanda se consideră valabilă numai după ce http://scmtricotextil.ro , confirmă Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorării acesteia.

Comenzile introduse în aceeași zi către aceeași destinație de către aceeași persoană, sau de pe aceeași adresă de IP, se cumulează automat într-o singură comandă pentru care se emite o singur document fiscal (factură).

Important:

Produsele distribuite pe http://scmtricotextil.ro  sunt listate în mai multe baze de date. Din acest motiv în eventualitatea unor erori sau latente în actualizarea bazei de date, unele produse care sunt listate ca fiind în stoc, pot fi de fapt cu stoc epuizat. În acest caz, clientul va fi contactat de îndată ce acest aspect a fost semnalat și remediat.

Modalități de plată

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

  1. ramburs la primirea comenzii.
  2. prin instrumente bancare ( online cu cardul)
  3. sau în locație în magazinele  scmtricotextil.ro  

În situația în care plata se realizează prin transfer bancar ( online cu cardul), comanda va fi confirmată în momentul în care plata va fi primită.

Modalități de livrare

Livrarea se face prin rețea de curierat rapid sau prin intermediul  Poștei Române numai pe teritoriul României, în termen de minim 2 zile și maxim 14 zile lucratoare de la confirmarea cu succes a comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră, în funcție de caracteristicile fiecărui produs.

 

Vă rugăm să folosiți adresa la care puteți fi gasiți între orele 9:00 -18:00, în zilele lucrătoare, livrările efectuându-se doar în această perioadă. Tariful per colet este stabilit de către firma de curierat URGENT CARGUS este de 20 LEI.

Atenție: Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile pecuniare sau de altă natură față de http://scmtricotextil.ro

Comenzile sunt procesate și livrate de Luni până Vineri, cu excepția sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi procesate și expediate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 16:00, Vinerea, nu vor fi procesate până săptămâna viitoare, Luni. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a expedierii comenzii.

http://scmtricotextil.ro, nu se face responsabilă pentru întârzierile neprevăzute. Exceptând cazurile de forță majoră, comenzile vor fi livrate în maxim 3 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii. Vă rugăm să verificati, la livrare, conformitatea comenzii: numarul de cutii, integritatea pachetului, corespondența codului de livrare cu cel din comandă.

Returnarea produselor

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Pentru exercitarea dreptului de denunțare unilaterală a contractului trebuie să ne informați în scris, prin completarea Formularului de Retur și expedierea acestuia pe adresa Delea Veche, Nr 32, București, Sector 2, România.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator în perioada efectuarii expeditiei, în ambalajul original și doar dacă acestea nu au suferit deteriorari, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunțarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător și transmis electronic sau prin poștă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amânată până la momentul primirii produselor returnate sau până la recepționarea unei dovezi conform căreia produsele au fost expediate. scmtricotextil.ro are dreptul ca atunci când consideră că acțiunile clientului au fost cu rea-vointă să solicite acestuia daune interese, în condițiile legislației în vigoare. De asemenea, scmtricotextil.ro își rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este: Delea Veche, Nr 32, București, Sector 2, România  pentru retururile prin curier rapid sau la magazinele scmtricotextil.ro.

Important:

Returile, (indiferent de metoda de transport aleasă), nu se vor expedia niciodată de catre client către SCM TRICOTEXTIL cu plata ramburs.

Dreptul de autor

Conținutul site-ului scmtricotextil.ro  este proprietatea  SCM TRICOTEXTIL și a partenerilor, a colaboratorilor și furnizorilor săi, fiind apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Pe aceste considerente este absolut interzisă utilizarea acestor elemente fără acordul scris al SCM TRICOTEXTIL.

Accesul online al utilizatorilor

SCM TRICOTEXTIL nu garantează accesul clientilor la site-ul web scmtricotextil.ro în orice moment, nerăspunzând de probleme cauzate de terți (probleme tehnice, defecțiuni datorate serverului său conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale scmtricotextil.ro

Limitarea răspunderii

SCM TRICOTEXTIL  face eforturi permanente pentru a menține acuratețea informațiilor din acest shop online. Foarte rar acestea pot conține mici erori: fotografia are character strict  informativ, unele specificații pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Ne puteți contacta pentru eventuale clarificari.

Totalitatea imaginilor și textelor de pe http://scmtrictotextil.ro sunt cu titlu exemplificativ. În acest sens produsele livrate în comandă pot fi diferite de cele prezentate online (copertă, ambalaj, nuanță, aspect, accesorii, format etc.).

De asemenea, http://scmtricotextil.ro va putea modifica oricând detaliile disponibile online privind produsele și serviciile oferite. Imaginile și descrierile produselor pot conține erori sau pot fi diferite de realitate, http://scmtricotextil.ro  nu răspunde pentru astfel de situații, dar va încerca să le rezolve într-un timp optim de la semnalarea acestora.

Prețurile de pe http://scmtricotextil.ro  includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, dacă nu se specifică altfel în mod special shop-ul online. Costurile privind livrarea sau/și alte costuri ale serviciilor sunt menționate în momentul finalizarii solicitării comenzii și vor fi precizate și în momentul confirmării comenzii de catre http://scmtricotextil.ro

În cazul în care http://scmtricotextil.ro  se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (acesta nu este găsit la adresa menționată, nu poate fi contactat etc. ), comanda va fi anulată iar produsele se vor întoarce la Delea Veche, Nr 32, Sector 2, București, România.

Pentru o nouă livrare, clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

În cazul în care clientul a făcut plata în avans și, din vina sa, nu poate primi produsele în maxim 10 zile din momentul expedierii și nici nu poate fi contactat în interval de 30 de zile, comanda va fi anulată, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.

 SCM TRICOTEXTIL , nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura descrierilor produselor și de comentariile postate de către vizitatorii site-ului. De asemenea, http://scmtricotextil.ro  nu raspunde de conținutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

Trimiterea de emailuri

Prin urmatoarele activități: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj în pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate………… @scmtricotextil.ro se consideră ca utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice conținând informații diverse legate strict de http://scmtricotextil.ro . În această situație datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri și, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau șterse din baza de date  http://scmtricotextil.ro  la cererea scrisă a clientului.

Drepturi

SCM TRICOTEXTIL, are dreptul de a interzice accesul anumitor clienți și vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fără o notificare prealabilă.

Important:

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SCM TRICOTEXTIL , are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale furnizate și numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii și expedierea către client. Refuzul oferirii informațiilor atrage imposibilitatea onorării comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clienții au dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

Pentru acuratețea informațiilor clientul este rugat să comunice orice modificare intervenită de la data înregistrării sale în baza de date.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Reducerile

Politica prețurilor/reducerilor de pe site este stabilită în totalitate de către SCM TRICOTEXTIL, iar prețul de cumpărare este cel afișat în momentul lansării comenzii.

Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte și sunt actualizate zilnic.

În principiu, discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se păstrează reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.